Ontdek de Ware Armeniƫ Ervaring: Proef Onze Bieren op Twee Unieke Locaties!

Bij Dargett bier draait alles om het delen van onze gepassioneerde brouwerijervaring met jou. Daarom nodigen we je uit om te genieten van onze heerlijke bieren op twee sfeervolle locaties.

šŸ“ Proeflokaal Armenia – Tiel Kom naar ons proeflokaal in het hart van Tiel, waar je wordt ondergedompeld in de warme sfeer van ArmeniĆ«. Hier kun je onze prachtige bieren proeven te midden van gezellige gesprekken en een uitnodigende ambiance. Laat je smaakpapillen verrassen door onze verschillende biersoorten, terwijl je je waant in de rijke cultuur van ons thuisland.

Proeflokaal Armenia – Tiel

Plein 16C, 4001LJ, Tiel

www.proeflokaalarmenia.nl

Reserveer hier: 0344 608 366

šŸ“ Restaurant Shirak – ‘s-Hertogenbosch Voor degenen die zich in het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch bevinden, biedt Restaurant Shirak een verfijnde setting om onze bieren te ontdekken. Laat je verwennen met Armeense culinaire meesterwerken en laat onze bieren perfect samengaan met de heerlijke gerechten die worden geserveerd. Een onvergetelijke combinatie van smaken en genot.

Of je nu kiest voor Proeflokaal Armenia in Tiel of Restaurant Shirak in ‘s-Hertogenbosch, wij beloven je een onvergetelijke ervaring vol smaak, gezelligheid en gastvrijheid. Reserveer vandaag nog en trakteer jezelf op een ware reis door de smaken van ArmeniĆ«, rechtstreeks vanuit onze brouwerij naar jouw glas.

Kom langs, proef en geniet – Dargett Bier: waar ambacht en gezelligheid samenkomen.

Restaurant Shirak – ‘s-Hertogenbosch

Karrenstraat 14, 5211EH, ‘s-Hertogenbosch

www.restaurant-shirak.nl

Reserveer hier: 073 6145 462

WE WAAARBORGEN ONZE TRADITIONELE WAARDEN

Ambachtelijk

We brouwen ons bier op de ambachtelijke wijze volgens internationale brouwnormen, met behulp
van hoogwaardige ingrediƫnten en geavanceerde apparatuur. Elke batch van het brouwsel heeft
zijn eigen verhaal; elk type bier heeft zijn eigen succesformule, om onze Dargetters
(liefhebbers van Dargett-bier) het grootste plezier van ambachtelijk bier te bezorgen.

Onafhankelijk

Wij onderscheiden ons van industriĆ«le bierproducenten. We spelen met smaken en aroma’s en ontwikkelen van uitsluitend nieuwe (i.e. Apricot Ale) tot een van de meer dan 100 wereldwijd bekende soorten ambachtelijk bier. We brengen een revolutie teweeg in de perceptie van de term ‘bier’ en laten zien dat het meer is dan alleen pils, donker en tarwe. Ons uiteindelijke doel is dus om een ā€‹ā€‹revolutie teweeg te brengen in de bierindustrie. We hebben veel vertrouwen in deze gecompliceerde en inspirerende reis!

Kleinschalig

We hebben onze kleinschaligheid omgezet in het grootste voordeel dat we hebben. We experimenteren vrijuit, creƫren en testen nieuwe recepten, verbeteren en werken voortdurend aan onze brouwsels om onze producten meesterwerken te maken. Onze missie is om ongefilterde en ongepasteuriseerde bieren dichter bij de consument te brengen en vers te houden.